Zoetwater

Een electric Drive van Yamaha is de meest milieuvriendelijke en eenvoudigste manier om een kleine boot aan te drijven. Deze compacte 12 Volt krachtbron is snel en eenvoudig te bevestigen, zodat je volledig geruisloos kunt wegvaren wanneer je dat wilt. 

De onverwoestbare composiet assen zijn sterker dan staal. Wanneer zij iets raken geven zij mee alvorens weer in hun oorspronkelijke positie terug te keren. De extra grote rotor en stator voeren de warmte af, waardoor de motor minder warm wordt, de batterijcapaciteit wordt vergroot en de levensduur van de motor wordt verlengd, terwijl het unieke lager systeem wrijving vermindert om geluiden te voorkomen die de vissen zouden kunnen verjagen. De power propeller levert extra vermogen en raakt niet verstrikt in waterplanten en zwerfafval. 

Heb je vragen of wil je meer informatie over de M12 of M18? Neem gerust contact met ons op.

 

M20/M26/M32

Deze duurzame modellen van Yamaha zijn zeer gemakkelijk te dragen. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt om op verscheidene plekken op te bergen. 

De propeller diepte kun je eenvoudig en betrouwbaar instellen met de Quick-Lock Cam diepteverstelling. De stuurhendel met een kantelhoek tot 45° en uitschuif mogelijkheid tot 15 cm zorgt ervoor dat de motor gemakkelijk aanpasbaar is aan elke situatie. 

Met een innovatieve kraag, boven de motorbevestiging, kun je de stuurweerstand gemakkelijk naar wens aanpassen. Loszittend voor moeiteloos sturen of vastgedraaid om de motor beter op zijn plaats te houden, voor een steviger stuurgevoel of voor stabiliteit bij het opbergen van de motor. 

Heb je vragen of wil je meer informatie over de M20, M26 of M32? Neem gerust contact met ons op.

 

 

MX18

De Electric Drives van Yamaha worden wereldwijd gezien als de meest duurzame, betrouwbaarste en hardwerkende op de spiegel gemonteerde elektrische motoren. De Digital Maximizer in de MX-serie brengt de Yamaha-motoren naar een nog hoger niveau. Het zorgt voor een vijf maal langere gebruiksduur op een acculading. Met deze variabele snelheidstrollingsmotoren kun je de exacte snelheid kiezen en levert dan alleen het vermogen wat je daadwerkelijk nodig hebt. 

De solide bevestigingsbeugel heeft een stuurweerstandregeling met snelontkoppeling en versterkt composiet materiaal dat beweging, verbuiging en UV-schade tegenhoudt. 

Heb je vragen of wil je meer informatie over de MX18? Neem gerust contact met ons op.

 

Specificaties

Model MX18 M32 M26 M20 M18 M12
Bevestiging Stuurweerstandsregeling Eenvoudig met een hand op te bergen Eenvoudig met een hand op te bergen Eenvoudig met een hand op te bergen Stuurweerstandsregeling Stuurweerstandsregeling
Besturing Uitschuifbare helmstok Kantelbare/uitschuifbare helmstok Kantelbare/uitschuifbare helmstok Kantelbare/uitschuifbare helmstok Uitschuifbare helmstok Uitschuifbare helmstok
Maximale stuwkracht (kg) 18,2 31,8 25 20,4 18,2 13,6
Voltage 12 24 12 12 12 12
Snelheden (vooruit/achteruit) Variabel Variabel Variabel 5 vooruit/ 3 achteruit  5 vooruit/ 3 achteruit  5 vooruit/ 3 achteruit 
Digital Maximizer Ja Ja Ja Ja Geen Geen
Staartlengte 914 mm 1067 mm 914 mm 914 mm 914 mm 762 mm
Accumeter Ja Ja Ja Ja Geen  Geen
Maximale Amplitude Trekkracht  42 42 43 42 36 30