Yamaha Webshop

Nu kunt u als consument ook Yamaha producten online bestellen! (klik hier)

Welkom bij LBB Motoren

LBB Motoren staat voor Lauwerszee BuitenBoordmotoren

Door passie voor motoren en boten is LBBmotoren ooit begonnen in 2001 te Ee, en is inmiddels al 15 jaar een bloeiend watersportbedrijf. Inmiddels is het bedrijf gevestigd aan de Willem Loréweg 5 te Kollum, aan het water en de doorgaande weg. LBBmotoren is door de jaren heen gegroeid tot een echt familie bedrijf waarbij iedereen zijn sterke kanten laat zien. Wat ons onderscheid van alle andere bedrijven is éénvoudig, namelijk; onze reputatie voor onderhoud, eerlijkheid en de normale prijzen.

Yamaha maakt het verschil!

Wij zijn mono brand dealer, van Yamaha omdat dit het enigste merk is wat aan onze eisen voldoen. Yamaha-gebruikers wereldwijd houden van hun buitenboordmotor om vele redenen, maar er is een reden die er ver bovenuit steekt. Dat is de ongeëvenaarde prestatie in elk denkbaar opzicht in combinatie met de legendarische Yamaha-reputatie van kwaliteit en betrouwbaarheid. Een unieke reputatie die in vele jaren is opgebouwd en de door geen enkel ander buitenboordmotorenmerk wordt geëvenaard. Of u nu een recreant bent of een professional, kies voor de motor die uw boot beter laat presteren en die garant staat voor een meer ontspanning en plezier op het water. Waar ter wereld u ook kijkt, van de drukste jachthaven tot de stilste baai, u ziet het bewijs van onze populariteit overal om u heen.

Uiteraard doen wij ook aan verkoop van diverse boten en trailers.

 • Linder en G3 boten (aluminium)
 • Yam en Ribeye boten (rubberboten)
 • Pioner (onverwoestbaar kunstof)
 • Kalf trailers alle soorten en maten
 • Marlin trailers alle soorten en maten

Meerdere sterke punten zijn. Wij krijgen regelmatig scholing om aan de nieuwste technologie te voldoen. Denk aan het uitlezen van de motoren, en de ontwikkeling van de nieuwe motoren. Kom daarom eens langs bij ons en laat u overtuigen waarom LBBmotoren de enige juiste keus is!

De Marine Accessories Catalogus 2017

Activiteiten:

 • Reparatie en onderhoud alle merken
 • Yamaha mono brand dealer
 • Polyester en aluminium toer/visboten  Linder, G3 en Pioner
 • Rubberboten Rib eye en Yam
 • Kalf trailers
 • Marlin trailers
 • Tevens diverse watersport artikelen

Openingstijden: Maandags Gesloten!

                             Dinsdag t/m Vrijdag 09:00-12:00/ 13:00-18:00

                             Zaterdag 09:00-12:00/ 13:00-16:00

 
IMAG1830
 
 

yta

Bronze YTA Certified Dealer

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van buiten- en binnenboord motoren zijn wij in staat uw motor op alle gebieden te onderhouden en te repareren. In onze werkplaats kunnen wij uw motor snel en duurzaam repareren en onderhouden. Ons personeel wordt getest en getraind op technische kennis en vakbekwaamheid. Dit gebeurt onder de visie van Yamaha Marine Nederland, die een zeer uitgebreid trainingsprogramma hebben opgezet voor de technische specialisten.

Kortom, uw dierbare motor is in goede handen bij LBBMotoren.