Reparatie & Onderhoud

Bij LBB motoren kun je terecht voor reparatie en onderhoud voor je buitenboordmotor. In onze werkplaats helpen wij je graag met motoren van Yamaha, Mercury, Honda, Suzuki, Evinrude, Tohatsu, Mariner. Samen met onze monteurs streven we naar de hoogst mogelijke kwaliteit. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen en olie (Yamalube). Onze jarenlange ervaring met reparatie en onderhoud van buitenboordmotoren heeft al vele enthousiaste klanten opgeleverd. 

Wilt u een afspraak maken voor reparatie en onderhoud of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze monteurs helpen je graag!

Willem Loréweg 5, 9291 MC Kollum

Tel: 0511-452339/ 06-51592638/ 06-11239415

Mail: info@lbbmotoren.nl

 

 

 

 

 

 

 

 


Vaarveiligheid voor klanten bevorderen

Aangezien buitenboordmotoren uit veel onderdelen bestaan, is slijtage verbruik en verslechtering van deze onderdelen tijdens het gebruik onvermijdelijk.
Het uitvoeren van periodieke inspecties, het uitvoeren van onderhoud en het indien nodig vervangen van onderdelen is van essentieel belang om ervoor te zorgen dat klanten hun buitenboordmotoren op de lange termijn veilig kunnen gebruiken.
Bovendien hebben 4-takt motoren een andere configuratie en kenmerken dan 2-takt motoren, en daarom is inspectie belangrijker dan bij conventionele 2-takt buitenboordmotoren.
Het is belangrijk om de kenmerken van 4-takt buitenboordmotoren te begrijpen en grondige inspecties uit te voeren.
Het is algemeen bekend dat er bij 4-takt motoren ongeveer 40% meer onderdelen zijn die geïnspecteerd moeten worden dan bij 2-takt buitenboordmotoren.