Over ons

LBB Motoren staat voor Lauwerszee BuitenBoordmotoren

Door passie voor motoren en boten is LBBmotoren ooit begonnen in 2001 te Ee, en is inmiddels al 22 jaar een bloeiend watersportbedrijf. Het bedrijf gevestigd aan de Willem Loréweg 5 te Kollum, aan het water en de doorgaande weg. LBBmotoren is door de jaren heen gegroeid tot een echt familie bedrijf waarbij iedereen zijn sterke kanten laat zien. Wat ons onderscheidt van alle andere bedrijven is eenvoudig, namelijk: onze reputatie voor onderhoud, eerlijkheid en de normale prijzen.

Yamaha maakt het verschil!

Wij zijn mono brand dealer, van Yamaha omdat dit het enige merk is wat aan onze eisen voldoen. Yamaha-gebruikers wereldwijd houden van hun buitenboordmotor om vele redenen, maar er is een reden die er ver bovenuit steekt. Dat is de ongeëvenaarde prestatie in elk denkbaar opzicht in combinatie met de legendarische Yamaha-reputatie van kwaliteit en betrouwbaarheid. Een unieke reputatie die in vele jaren is opgebouwd en de door geen enkel ander buitenboordmotorenmerk wordt geëvenaard. Of u nu een recreant bent of een professional, kies voor de motor die uw boot beter laat presteren en die garant staat voor een meer ontspanning en plezier op het water. Waar ter wereld u ook kijkt, van de drukste jachthaven tot de stilste baai, u ziet het bewijs van onze populariteit overal om u heen.

Uiteraard doen wij ook aan verkoop van diverse boten en trailers.

Linder  (aluminium)

Brema (visboten)

Yam boten (rubberboten)

Pioner (onverwoestbaar kunstof)

Marlin trailers alle soorten en maten

Meerdere sterke punten zijn. Wij krijgen regelmatig scholing om aan de nieuwste technologie te voldoen. Denk aan het uitlezen van de motoren, en de ontwikkeling van de nieuwe motoren. Kom daarom eens langs bij ons en laat u overtuigen waarom LBBmotoren de enige juiste keus is!