Linder

Lichtgewicht aluminium Linder boten

Linder produceert lichtgewicht aluminium boten, die geschikt zijn voor verschillende doeleinden. De Arkip-, Fishing- en Sportsman-modellen zijn geschikt voor vissen, varen, sporten en overig recreatief gebruik. 

Linder boten zijn betrouwbare boten met een elegante uitstraling. Daarnaast Zijn Linder boten ook licht van gewicht. Hierdoor kun je de boot gemakkelijk transporteren. Tegelijkertijd beschikken de Linder boten ook over een uitermate solide constructie, wat de boten stevig en betrouwbaar maken. Zo bestaat de boot uit twee schaaldelen, die in de kielstrip aan elkaar zijn gemonteerd. Ook alle andere componenten, zoals banken en consoles, zijn door middel van schroeven in de boot gemonteerd.

De Fishing modellen, zoals de Fishing 410 en Fishing 440 zijn vooral geschikt om mee te roeien, of om mee te varen met een buitenboordmotor tot maximaal 4 pk. Met de Sportsman-modellen, zoals de Sportsman 400, kun je ook prima roeien. Wel zijn deze boten meer ontwikkeld voor snelheid. Deze boten hebben namelijk een hoge snelheid, met een klein vermogen.

De Arkip-modellen, zoals de Arkip 460 zijn nog een stapje krachtiger, sneller en luxer dan de Sportsman-modellen. Dit zijn de grootste en krachtigste boten van Linder. Ondanks de grootte, blijven de boten licht van gewicht, zodat ze makkelijk te transporteren zijn. 

Ook een Linder boot bestellen? Neem contact op voor vragen of meer informatie.

linder