Boten

Bij LBB motoren verkopen we verschillende merken boten en motoren.
De merken boten die wij verkopen zijn: Linder, Pioner, Brema en rubberboten van Yam

Een boot plus motor voor iedereen! 


Voor onze occasions kun je terecht op onze marktplaats-account 

https://www.marktplaats.nl/u/lbbmotoren/763278/


Brema

Brema Boats levert aluminium visboten en beijvert zich om duurzame, functionele en veilige boten te bouwen. De producent Brema heeft affiniteit met het sportvissen en dat merk je aan de constructies en de uitvoering.

De boten zijn constructief zeer sterk gebouwd. Tevens zijn de boten onzinkbaar doordat de loze compartimenten volledig zijn gevuld met schuim. De Brema’s zijn verkrijgbaar met verschillende indelingen in de range van 3,60 – 5 m.

 


Lichtgewicht aluminium Linder boten

Linder produceert lichtgewicht aluminium boten, die geschikt zijn voor verschillende doeleinden. De Arkip-, Fishing- en Sportsman-modellen zijn geschikt voor vissen, varen, sporten en overig recreatief gebruik.

Linder boten zijn betrouwbare boten met een elegante uitstraling. Daarnaast Zijn Linder boten ook licht van gewicht. Hierdoor kun je de boot gemakkelijk transporteren. Tegelijkertijd beschikken de Linder boten ook over een uitermate solide constructie, wat de boten stevig en betrouwbaar maken. Zo bestaat de boot uit twee schaaldelen, die in de kielstrip aan elkaar zijn gemonteerd. Ook alle andere componenten, zoals banken en consoles, zijn door middel van schroeven in de boot gemonteerd.

De Fishing modellen, zoals de Fishing 410 en Fishing 440 zijn vooral geschikt om mee te roeien, of om mee te varen met een buitenboordmotor tot maximaal 4 pk. Met de Sportsman-modellen, zoals de Sportsman 400, kun je ook prima roeien. Wel zijn deze boten meer ontwikkeld voor snelheid. Deze boten hebben namelijk een hoge snelheid, met een klein vermogen.

De Arkip-modellen, zoals de Arkip 460 zijn nog een stapje krachtiger, sneller en luxer dan de Sportsman-modellen. Dit zijn de grootste en krachtigste boten van Linder. Ondanks de grootte, blijven de boten licht van gewicht, zodat ze makkelijk te transporteren zijn.

Ook een Linder boot bestellen? Neem contact op voor vragen of meer informatie.


Pioner

Pioner is een van de grootste bootmerken van Noorwegen. De boten staan bekend om hun kwaliteit en milieuvriendelijkheid. De boten zijn gemaakt van polyethyleen kunststof, een zeer sterk maar licht materiaal. Daarnaast staan ze bekend om hun scherp gevormde romp. Hierdoor planeren en manoeuvreren ze eenvoudig. Pioner biedt een breed scala aan modellen in diverse segmenten voor vrijwel alle vormen en pleziervaart.

 


Yam rubberboten

Maximaal plezier op het water

Wilt u zoveel mogelijk plezier aan boord, dan is de YAM collectie ideaal. Perfect voor kampeervakanties, watersport, gezinsvakanties, een tocht op het meer of om de kustlijn gewoon eens te verkennen.

Omdat deze robuuste en sportieve opblaasboten ook nog eens slim en stijlvol ontworpen zijn, vormen ze een uitstekende keus als tender voor een grotere boot, of dit nu een zeil- of motorjacht betreft. Vanaf de kleinste YAM230B tot aan de grote YAM380S, deze boten zijn zeer wendbaar en bovendien ook nog ontworpen voor belangrijkere taken.

Als u dus een boot zoekt waarmee u gemakkelijk manoeuvreert en leuke familie-uitjes (opblaasbanden en andere attributen slepen) kunt houden, en die ook geschikt is als stabiele vissers-, duikers- of werkboot, dan is een YAM collectie perfect voor u.